Preslatkom porodičnom fotografijom oduševila Instagram

Izvor: Lepota i zdravlje, 27.Apr.2016, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preslatkom porodičnom fotografijom oduševila Instagram

Iako je svetska muzička zvezda, seks simbol i uspešna glumica Dženifer Lopez je pre svega majka, a od svih poslovnih aktivnosti najviše voli da vreme provoditi sa svojom decom. Foto: Guliver/Getty To je pokazala i poslednjom fotografijom objavljenom na svom Instagramu, gde je objavila snima sa sedmogodišnjim blizancima Maksom i Emom. A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Apr 25, 2016 at 5:40pm PDT Na fotografiji je vidljivo da se slavna mama uvukla u krevet sa svojim mališanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << u običnoj trenirci i bez šminke uživa u dokolici s velikim osmehom na licu. – Moja ideja savršenog popodneva. #zagrljaji #ljubav – napisala je uz fotografiju koja je u manje od pola dana prikupila više od pola miliona lajkova obožavatelja iz celog sveta, ali i mnoštvo komentara koji su se složili s njenom procenom.  

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Džej Lo porodičnom fotografijom oduševila Instagram (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2016

Iako je svjetska muzička zvijezda, seks simbol i uspješna glumica Dženifer Lopez je prije svega majka, a od svih poslovnih aktivnosti najviše voli da vrijeme provoditi sa svojom djecom...To je pokazala i posljednjom fotografijom objavljenom na svom Instagramu, gdje je objavila snima sa sedmogodišnjim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.