Preko 9 miliona pregleda: Mami curi mleko ispod pazuha – neobična pojava o kojoj se malo priča VIDEO

Izvor: B92, 10.Feb.2023, 09:51

Preko 9 miliona pregleda: Mami curi mleko ispod pazuha – neobična pojava o kojoj se malo priča VIDEO

Tokom trudnoće, ali i nakon nje, žensko telo doživljava drastične promene. Jedna takva desila se i mami dvoje dece koja je nedavno rodila svoje drugo dete.

Svoje iskustvo podelila je na TikToku, a njeni mnogobrojni pratioci ostali su zatečeni. Naime, kako pokazuje u pomenutom videu, jednog dana je primetila izraslinu ispod pazuha, te je počela blago da je masira. Kada ju je slučajno stisnula, mleko je počelo samo da curi.

Iako je ova pojava iznenadila mnoge korisnike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << TikToka, trebalo bi napomenuti da se ona događa češće nego što mislimo, samo ljudi nisu voljni da dele svoja iskustva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.