Praznično izdanje penzionisane manekenke s najboljim nogama - bez grudnjaka FOTO

Izvor: B92, 03.Dec.2023, 16:53

Praznično izdanje "penzionisane" manekenke s najboljim nogama - bez grudnjaka FOTO

Žizel je bila jedno od najslavnijih "Viktorijinih anđela", čiji deo je bila dvanaest godina.

Dugognoga Brazilka Žizel Bundšen (43), jedna od čuvenih "Viktorijinih anđela" i najplaćenijih modela sveta, našla se ponovo pred objektivom pozirajući za prazničnu kampanju luksuznog Vivari nakita.

Manekenka je pokazala svoju raskošnu i prirodnu lepotu kojom je godinama osvajala modne piste, a u kampanji igra zavodljivu domaćicu na velikoj prazničnoj proslavi povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kraja godine.

Nedavno razvedena majka dvoje dece istakla je figuru u nekoliko elegantnih i izazovnih haljina, među kojima dominiraju crna, bela i svetlucava u boji kože.

Proslavljena manekenka, koja je 13 godina provela u braku sa Tomom Brejdijem, nije nosila grudnjak ni u jednoj varijanti, a priložene fotografije načinjene su iza scene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.