Pravilo od 5,7 centimetara: Otkrijte da li vam bolje stoji duga ili kratka kosa

Izvor: B92, 15.Jul.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravilo od 5,7 centimetara: Otkrijte da li vam bolje stoji duga ili kratka kosa

Pravilo od 5,7 centimetara je osmislio britanski frizer Džon Frieda, a žene koje su ga isprobale i poslušale, prezadovoljne su rezultatima.

Ako ste rešili da promenite frizuru, a niste sigurni da li bi trebalo da je skratite, onda bi definitivno trebalo da isprobate ovaj jednostavan test.

Dovoljno je da uzmete običnu ulovku i lenjir.

"Ako je udaljenost između vrata i brade manja od 5,7 centimetara onda ste osoba kojoj bolje stoji kratka kosa", ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džon.

Izmerite udaljenost od uva do brade – ako je veća od 5,75 cm u grupi ste dama za koje je bolje da budu dugokose. Ako je udaljenost između ove dve tačke manja od 5,75 cm nećete pogrešiti sa kratkom frizurom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pravilo 5,7 centimetara: Najbolji način da proverite da li vam bolje stoji duga ili kratka kosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2017, 10:02

Sve što vam treba su obična olovka i lenjir...Ukoliko se dvoumite da li da ošišate svoju dugu kosu, savet frizera je da prvo uradite jedan kratak test...Sve što vam treba su obična olovka i lenjir..."Ako je udaljenost između vrata i brade manja od 5,7 centimetara onda ste osoba kojoj bolje stoji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.