Poznati modni brend lansira beauty proizvode

Izvor: Lepota i zdravlje, 15.Maj.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati modni brend lansira beauty proizvode

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka       H&M radnje mnogima su omiljene jer u njima, na jednom mestu, pronalazimo i najjeftinije, street komade, ali i elegantne toalete koje potpisuju najveći modni stručnjaci. Foto: PR Ove jeseni H&M nam priprema iznenađenje u vidu makeup kolekcije od 700 proizvoda, koja će obuhvatati kako šminku i preparate za negu lica, tako i kozmetiku za negu kose. Najavljuju pristupačne cene, a na nama ostaje da sačekamo jesen i uverimo se u to! H&M saradnik lepote Sara Valander dodaje da je ovo prilika da se bude kreativan, inovativan i prirede malo zabave u modi bojama.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Zgodna mama Džesika Simpson kreirala kolekciju kupaćih kostima

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Maj.2015, 19:01

Autorka teksta: Ivana Ilijin     Džesika Simpson je još jedan primer zgodne i poznate mame! Ovog puta nas je i uverila da je i dalje u formi i to zahvaljujući kampanji za kolekciju kupaćih kostima koji nose njen potpis. Foto: instagram/jessicasimpsonstyle Što se samog modela sa slike tiče,...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.