Poznate ličnosti koje su usvojile decu

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Jul.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate ličnosti koje su usvojile decu

Mnoge poznate ličnosti svoj život van kamera posvećuju pomaganju siromašnoj i ostavljenoj deci. Neki od njih su na ovaj način proširili svoju porodicu, drugi se na ovaj način ostvarili prvi put kao roditelji, a bez obzira na razlog daju odličan primer svima onima koji žele da urade isto. Vlade Divac Naš košarkaš 1999. godine iz doma u Zvečanskoj usvojio devojčicu Petru, a sa suprugom Snežanom odlučio se na ovaj potez, nakon što su videli prilog na televiziji o mališanima bez doma. Košarkaš i njegova supruga više puta su rekli kako bi rado usvojili još dece.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Poznate ličnosti koje su usvojile decu

Izvor: Svet, 23.Jul.2015

Mnoge poznate ličnosti svoj život van kamera posvećuju pomaganju siromašnoj i ostavljenoj deci. Neki od njih su na ovaj način proširili svoju porodicu, drugi se na ovaj način ostvarili prvi put kao roditelji, a bez obzira na razlog daju odličan primer svima onima koji žele da urade isto.. . Vlade...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.