Poznata manekenka pokazala stomačić: To što sam trudna nije najvažnija stvar na svetu

Izvor: B92, 17.Jul.2020, 09:23

Poznata manekenka pokazala stomačić: "To što sam trudna nije najvažnija stvar na svetu"

Manekenka Điđi Hadid pokazala je svoj trudnički stomak prvi put otkako je objavila da ona i njen dečko, član grupe "One Direction", Zajn Malik očekuju prvo dete.

Ona je to otkrila u videu koji je objavila na Instagramu, u kojem je navela da to što je trudna trenutno nije "nije najvažnija stvar na svetu".

Umesto toga, kako je objasnila, želela je da se fokusira na korišćenje svoje platforme za promociju drugih vrednosti, kao što je pokret Black Lives Matter >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (BlM).

"Ne želim da brinem o tome da se budim svaki dan i izgledam slatko i da objavim nešto", objasnila je manekenka.

Hadid se povukla u izolaciju na farmu svoje majke u Pensilvaniji, prenosi Independent.

"Mnogi su zbunjeni i pitaju me zašto ne delim više postova o svojoj trudnoći tokom pandemije, ali očigledno da moja trudnoća nije najvažnija stvar na svetu. To je razlog zbog kojeg nisam osećala potrebu da se oglašavam tim povodom. Sve ostalo, delila sam sa članovima porodice", navela je i nastavila:

"Očigledno je da je mnogo ljudi izgubilo živote zbog koronavirusa, pogotovo za vreme trajanja karantina. Onda se pojavio BLM pokret i mislim da naše prisustvo na društvenim mrežama treba iskoristiti upravo za to", poručila je Hadid.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sve je obelodanila: Điđi Hadid pokazala trudnički stomak i otkrila pol bebe!

Izvor: Story, 17.Jul.2020

Popularna manekenka Điđi Hadid konačno je obelodanila detalje trudnoće. Celom svetu je pokazala trudnički stomak i otkrila pol bebe…. Điđi Hadid pokazala je trudnički stomak u svojoj novoj objavi na „Instagramu“ u u kojoj je otkrila i pol bebe. Naime, lepa manekenka i Zejn Malik očekuju...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.