Poznata glumica o detinjstvu: Svakog dana su mi govorili da sam ružna

Izvor: B92, 08.Okt.2014, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata glumica o detinjstvu: "Svakog dana su mi govorili da sam ružna"

Džesika Čestejn trenutno je jedna od najtraženijih glumica u Holivudu zbog svoja tri uspešna filma "Interstellar“, "The Disappearance of Eleanor Rigby: Them“ i "A Most Violent Year“. Ipak, glumica tvrdi kako joj detinjstvo nije bilo lako...

Džesika se slikala za naslovnicu novembarskog izdanja magazina "Glamur“ i tom prilikom otvoreno je pričala o uvredama koje je dobijala kao mala.

"Kada sam bila dete, prijatelji u školi su mi svakog dana govorili da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ružna. Niko nije želeo da se druži sa mnom. Bilo je strašno. Ako bih ikako mogla da pomognem mladim devojkama koje nemaju samopouzdanje rado ću to učiniti“, rekla je glumica.

Džesika je dodala da je srećna jer je popularnost stekla u tridesesedmoj godini jer ne bi bilo dobro da se to desilo ranije.

"To bi bilo strašno. Da sam ovu popularnost stekla sa 19 godina ne bi bilo dobro. Verovatno bih pričala samo gluposti. Više bih izlazila i pravila bih sigurno neke stvari zbog kojih bi se kasnije stidela“, tvrdi ona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.