Pozivamo vas na petu regionalnu konferenciju #ProFemina2017

Izvor: Savršena.com, 22.Mar.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozivamo vas na petu regionalnu konferenciju #ProFemina2017

Sigurni smo da znate da se bliži peta regionalna ProFemina konferencija, koju organizuje magazin “Lepota i zdravlje” – evo nekoliko važnih detalja!
Vreme: 11. april, od pola deset pre podne do pola sedam posle podne
Mesto: Mikser House, Karađorđeva 46
Teme: Život, motivacija, smisao, zdravlje, izgled, preparati za negu, društvena odgovornost, stil života, psiha…
Razlozi da tog dana budete sa nama: Mnogo ih je, ali ćemo sada pomenuti >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << samo mnogobrojne važne teme, pitanja na koja ćemo dobiti relevantne odgovore, susreti sa ljudima od kojih mnogo može da se nauči, izlaganja koja nas navode da bar nešto promenimo u svojim pogledima na život…

Već sada možete obezbediti svoje mesto na ProFemina konferenciji. Do 10. aprila kotizacija je 1.990 dinara, a na dan konferencije 2.500. Uz svaku kotizaciju dobija se beauty bag, čija će sadržina još par dana biti izenenađenje. Otkrićemo vam samo to da će biti još atraktivniji od beauty box-ova, koje ste zavoleli prošle godine. Skeniranu uplatnicu o plaćenoj kotizaciji možete poslati na mejl pr@color.rs ili je na dan konferencije doneti u Mikser house.

Nastavak na Savršena.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.