Potvrđeno nakon meseci glasina: Rijana ima novog dečka FOTO

Izvor: B92, 02.Dec.2020, 09:45

Potvrđeno nakon meseci glasina: Rijana ima novog dečka FOTO

Pop pevačica Rijana u emotivnoj vezi je sa dugogodišnjim prijateljem, reperom A$AP Rokijem.

Brojni izvori navode da defuinitivno postoji neka hemija među njima.

Vest je usledila nekoliko dana nakon što je “Njujork Post” objavio da je par primećen na večeri u njujorškom restoranu.

Glasine su krenule nakon što je Rijana u januaru raskinula vezu dugu tri godine sa milijarderom Hasanom Džamilom i dok su neki mediji tvrili da se viđa sa reperom, drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su pisali da je sama, prenosi “Pipl”.

Od jula Rijana i reper su dali nekoliko intervjua zajedno i tako predstavili svoju saradnju.

A$AP Roki i Rijana su dobri prijatelji duži niz godina. Reper je nastupao na otvaranjima njenih koncerata tokom njene turneje “ Diamonds World Tour” 2013. godine. Roki je i otpevao sa njom pesmu "Cockiness."

Viđeni su zajedno i 2018. godine, na modnoj reviji u Parizu.

On je ranije bio u vezi sa drugim slavnim ličnostima, Kendal Džener 2017. godine i brazilskom manekenkom Dajanom Sodre prošle godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rijana je ponovo zaljubljena, a evo koji kolega joj je novi dečko

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Dec.2020

Rijana i zvanično ima novu ljubav, a fanovi pop zvezde nisu previše iznenađeni njenim izborom. Nakon višemesečnih nagađanja, potvrđeno je da je pevačica u vezi sa reperom i dugogodišnjim prijateljem Asap Rokijem. Po pisanju stranih medija, par je viđen i uslikan u Njujorku, mada to, naravno,...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.