Potresna ispovest ćerke čuvenog pevača: Za njega JA NE POSTOJIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 23:19

Potresna ispovest ćerke čuvenog pevača: "Za njega JA NE POSTOJIM"

Vanbračna ćerka čuvenog muzičara Brusa Dikinsona (62), nedavno je u intervjuu za britanski "The Sun" otkrila potresne detalje odrastanja bez oca koji ju je u potpunosti izbacio iz života.

Ova 33-godišnjakinja ispričala je da je frontmena benda Iron Maiden prvi put upoznala 2010. na koncertu u San Bernardinu u Kaliforniju, kada mu je predstavila i svoja dva sina. Međutim, ubrzo nakon toga - on je opet počeo da ignoriše njeno postojanje.

- U početku sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila uzbuđena jer ću konačno upoznati tatu, ali dve godine kasnije, on je ponovo nestao. Iznenada je prekinuo svaku komunikaciju sa mnom zbog čega sam se osećala vrlo, vrlo neželjenom, kao da nisam dovoljno dobra. Sve što sam želela od njega bilo je da razgovara sa mnom, ali on to nikad nije uradio. Nikad mi nije objasnio zašto me je odbacio. Stidela sam se jer sam rođena kao rezultat njemu nebitne avanture, stalno sam imala osećaj da nešto moram da krijem - rekla je Britani.

A post shared by Nikki Dickinson (Britt Potts) (@singsallnight)

- Ljuta sam jer me i dalje muče mnoga pitanja na koja mi otac nikad nije odgovorio. To što je on slavan samo mi otežava situaciju, jer vidim i čujem stvari sa strane - evo, napisao je knjigu, ali ja u njoj nisam uopšte spomenuta, ja za njega ne postojim. Sad ima priliku to da isrpavi, dajem mu poslednju šansu - dodala je.

Njena majka Anđela imala je samo 17 godina kada je ostala trudna sa Dikinsinom i to posle dve nedelje zabavljanja.

A post shared by Nikki Dickinson (Britt Potts) (@singsallnight)

- Danas se često pitam da li je Brusova pokojna supruga Pedi Bauden imala ikakve veze sa tim tretmanom ćutanja - istakla je Britani, dodajući kako je ova psihoteraputkinja u svom testamentu napisala da "sav svoj novac ostavlja mužu, ali da Potsova ni njena deca ne smeju da dobiju ni cent od toga".

Inače, Dikinson se od pomenute Pedi razveo 2018. posle gotovo 30 godina braka, a njihov razvod je bio težak 90 miliona funti. Ona je samo dve godine kasnije preminula. Frontmen metal benda ju je ostavio zbog instruktorke fitnesa Leane Dolči sa kojom i danas živi u Parizu.

A post shared by Nikki Dickinson (Britt Potts) (@singsallnight)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.