Potreba ili emocije: Ovo su razlike između s*ksa i vođenja ljubavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potreba ili emocije: Ovo su razlike između s*ksa i vođenja ljubavi

Možda ste se zapitali.

Muškarci neke žene gledaju samo kao na “igračku” za seks, dok se prema drugima ophode s mnogo više poštovanja.

Oni itekako poznaju razliku između vođenja ljubavi i običnog seksa, jer njihovo ponašanje u krevetu zavisi od emocija koje gaje ili ne gaje prema ženi.

Ove četiri stvari otkrivaju da prema vama oseća mnogo više od fizičke privlačnosti.

Možda nije u svakom trenutku savršen, ali njegovo nesavršenstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga čini savršenim partnerom za duge staze. Muškarac koji vas istinski voli i koji ne može da zamisli život bez vas, uvek će u vašem prisustvu, ali i u seksu, biti potpuno opušten i spontan.

Baš zato što mu se provođenje vremena s vama čini kao najprirodnija stvar na svetu.

Muškarci najčešće nisu baš previše za poljupce, osim ukoliko su zaljubljeni, jer ih smatraju izuzetno intimnim činom.

Ako vas ljubi nežno i strastveno po celom telu i licu i radi to često, time vam na svoj način pokazuje koliko mu se sviđate i da je potpuno lud za vama.

Muškarac koji vas iskreno voli trudiće se da vas zadovolji najbolje što može. On će pomno osluškivati šta vam tačno odgovara, šta vam je u seksu i vezi bitno i tokom vođenja ljubavi nastojaće da razvije mnogo veću intimnost od one koju pruža sam seksualni odnos.

On će jednako uživati u trenucima koji prethode seksu, u samom seksu, ali i u trenucima posle njega.

Seks je, naravno, jako važan deo svake veze, ali muškarac koji vas iskreno voli pozabaviće se celim ritualom oko seksa. On će se posvetiti predigri, maženju i potrudiće se da pre samog čina i vi budete jednako uzbuđeni poput njega.

Stavljanje vašeg zadovoljstva na prvo mesto najbolji je pokazatelj njegove ljubavi. Kako u seksu, tako i u ostatku veze.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.