Poštuje tradiciju, ali dekolte mora da seva po svaku cenu – a zašto i ne bi kad ima ovakvo telo FOTO

Izvor: B92, 01.Dec.2023, 12:37

Poštuje tradiciju, ali dekolte mora da seva po svaku cenu – a zašto i ne bi kad ima ovakvo telo FOTO

Brazilska manekenka Alesandra Ambrosio nedavno je prisustvovala premijeri filma "HWJN" u Saudijskoj Arabiji.

Ona je za tu priliku nosila dugačku haljinu u boji peska, a zanimljivi su bili zlatni detalji koji su se pružali dužinom cele toalete. Kako bi skrenula znatiželjne pogleda sa centralnog dela ove odevne kombinacije, odnosno, dubokog dekoltea, 42-godišnja Brazilka se odlučila za bež šal od svile.

Prema pisanjima "Dejli mejla", Alesandra je malim modnim potezom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šalom od svile, odala počast tradiciji i kulturi Saudijske Arabije.

Svoje svečano izdanje je upotpunila jednostavnom šminkom u "nude" tonovima i glomaznim minđušama koje su, i te kako, bile primetne tokom cele večeri.



Kako vam se dopada?


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.