Postoji čak 9 tipova bola koji nastaju zbog našeg duševnog i emocionalnog stanja

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Dec.2016, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postoji čak 9 tipova bola koji nastaju zbog našeg duševnog i emocionalnog stanja

Da li ste se ikada zapitali zašto vas boli glava, rame ili koleno, a niste radili apsolutno ništa što bi moglo da prouzrokuje taj bol? Postoji mogućnost da vas neki deo tela boli zbog vašeg emotivnog stanja. Saznajte kako um, odnosno stanje u kojem ste, može imati veze sa pojavom bola u određenim delovima tela. 1. Bolovi u glavi Bolovi u glavi poput glavobolja mogu biti prouzrokovani svakodnevnim stresom. Odvojite malo vremena za sebe i opustite se. Opuštanje s vremena na vreme će vas potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << rešiti bolnih glavobolja. 2. Bolovi u vratu Ako osećate bolove u vratu, a ne znate zbog čega, moguće je da imate problem sa opraštanjem. Teško vam je da oprostite drugima, ali i sebi za neke stvari koje smatrate da nije trebalo da uradite. Razmišljajte o stvarima koje volite kod drugih ljudi i nemojte se previše opterećivati njihovim greškama.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Postoji čak 9 tipova bola koji nastaju zbog našeg duševnog i emocionalnog stanja

Izvor: Scandal.rs, 17.Dec.2016

Postoji mogućnost da vas neki deo tela boli zbog vašeg emotivnog stanja. Saznajte kako um, odnosno stanje u kojem ste, može imati veze sa pojavom bola u određenim delovima tela...Bolovi u glavi poput glavobolja mogu biti prouzrokovani svakodnevnim stresom. Odvojite malo vremena za sebe i opustite...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.