Postoje 3 tehnike opreacije pola Nikolina je konačno POSTALA ŽENA, a evo kako joj je to pošlo za rukom

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 17:51

"Postoje 3 tehnike opreacije pola" Nikolina je konačno POSTALA ŽENA, a evo kako joj je to pošlo za rukom

Detaljno govorila o čitavom procesu.

Influenserka Nikolina Kovačević godinama se oseća i ponaša kao žena, a sada je na red došla i njena operacija promene pola.

Ova dama priznaje da je preko 9 godina čekala ne opraciju promene pola (detaljnije OVDE).

- Sama priprema za operaciju je jako bitna. Prvo je potrebna potvrda psihijatra da ste vi spremni psihički i fizički za tu operaciju. Bila sam na hormonima 3 godine, a uslov je da budete minimum >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godinu dana na terapiji kako bi se telo promenilo i da se hormoni izmene, samim tim ste spremni za operaciju. Kao i pismo preporuke psihijatra - govori Nikolina i dodaje:

- Najteža mi je bila hormonska terapija, jer mi je prvih šest meseci bilo teško. Ljudi ne mogu da razumeju da se mi promenimo i da osećamo pol u koji želimo da se promenimo. Emotivna promena mi je najteže pala. Prvih šest meseci sam plakala i smejala se u isto vreme.

- Postoje sve tri tehnike operacije pola. Mislila sam da estetski neće sve izgledati lepo, jer kako sad od muškog polnog ograna može da se napravi ženski? Međutim, kada sam videla rad svog doktora, znala sam da je to najbolji izbor za mene.

Kako je prošla operacija?

- Prva dva dana su bili jači bolovi. Ali ne samo bolovi, već psiha koja nema hormone. Sa ovom operacijom nemate više hormone. Bitno je da budete jaki u glavi. Sve ovo prođe. Rano je pričati o tome, ali je mene fasciniralo da se sada sve već oseća. Imaću još dve kontrole da se to pogleda. Inače je stvarno sve super.

Nikolina priznaje da je uz pomoć porodice platila sve troškove.

- Porodica mi je pomogla finansijski. Da nije bilo njih, ne bih mogla sve ovo da izguram, jer je sve skupo vezano za ovu operaciju. Hvala im puno na tome - zaključuje ona.

Srbija Danas/Jutjub/Nikolina Kovačević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jedina fotografija srpske influenserke DOK JE BILA MUŠKARAC: "Ja na svadbi, nisam volela ovaj period..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 14:41

Jedan od retkih dokaza prošlog života poznate dame...Influenserka Nikolina Kovačević je transrodna devojka koja je postala poznata pre nekoliko godina, a nedavno je i promenila pol...Na svom kanalu na Jutjub kanalu je objavila snimak gde je iznela sa kojim se problemima suočavala i kroz koje faze...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.