Posle ovoga ćete se i vi sigurno nasmejati

Izvor: B92, 23.Jun.2013, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle ovoga ćete se i vi sigurno nasmejati

Zagušeni problemima i ozbiljnim mislima retko razmišljamo o lepim stvarima, ali ponekad nam je potreban samo mali okidač koji će nas razbuditi i naterati da lice ukrasimo širokim osmehom. To je bio cilj jedne reklame koja je pokazala kako nam je potrebno vrlo malo da bismo bili veseli, barem na kratko.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: YouTube hit koji će vas nasmijati u samo 1 minuti

Izvor: Cafe.ba, 23.Jun.2013

Zagušeni problemima i ozbiljnim mislima rijetko razmišljamo o lijepim stvarima, no ponekad nam je potreban samo mali okidač koji će nas razbuditi i natjerati da lice ukrasimo širokim osmijehom. To je bio cilj jedne reklame koja je pokazala kako nam je potrebno vrlo malo da bi bili veseli, barem...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.