Posle nagađanja da se PRINCEZA NEĆE OPORAVITI  i da je u KOMI, oglasila se palata - ovo je prava ISTINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 16:28

Posle nagađanja da se "PRINCEZA NEĆE OPORAVITI" i da je u KOMI, oglasila se palata - ovo je prava ISTINA

Operacija princeze od Velsa izazvala je veliko interesovanje širom sveta, a to što se krije problem zbog kojeg je morala "pod nož" podstiče tračeve i neistinite informacije

Kejt Midlton nije se pojavila u javnosti već dva meseca jer se oporavlja od abdominalne operacije i iako nije bilo dodatnih informacija o njenom stanju, Kensingtonska palata insistira na tome da je „dobro“.

Zbog nedostatka informacija o zdravstvenom stanju princeze pojavila su se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brojna nagađanja o tome, od toga da je umrla pa do toga da se neće oporaviti i da je u komi.

Novinarka Konča Kaljeha lažno je tvrdila u popularnom španskom informativnom programu Fiesta da je princeza Kejt (42) u komi zbog komplikacija, piše Tajms.

- Lekari su u tom trenutku morali da donesu drastične odluke zbog komplikacija koje su nastale. Odlučeno je da je stave u indukovanu komu. Morali su da je intubiraju. Bilo je ozbiljnih komplikacija koje nisu očekivali jer je operacija prošla dobro, ali postoperativni period nije prošao tako dobro - rekla je ona.

Kaleja je izvestila da je Kejtin život bio u "velikoj opasnosti" nakon operacije i da je "praktično cela bolnica" postavljena u kraljevskom domu za proces oporavka. Drugi španski mediji takođe su preuzeli izveštaj.

Međutim, izvor iz palate je oštro demantovao te tvrdnje, prenosi People.

To je potpuna besmislica. Ta novinarka nije pokušala da proveri bilo šta što je rekla sa bilo kim iz porodice. To je u osnovi, potpuno izmišljeno, i ja ću ovde koristiti ljubazan engleski: to apsolutno nije slučaj - rekao je za Tajms izvor iz palate.

Takođe, kako prenosi The Sun, palata je rekla da se princeza oporavlja i jedva čeka da se vrati svakodnevnim aktivnostima.

- Od samog početka smo bili jasni da nećemo davati komentare o zdravlju princeze od Velsa i da ćemo samo izaći sa značajnim informacijama. Videli smo ludilo na društvenim mrežama i to neće promeniti našu strategiju. Princeza ima na pravo na intimu i javnost to mora da poštuje. Ona se nada da će javnost razumeti njenu želju da se skloni što je više moguće zbog svoje dece. Njena želja je da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni. Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog toga što mora da odloži svoje predstojeće kraljevske obaveze. Ona se raduje povratku i obavezama - piše u saopštenju.

Srbija Danas/Prenela: J.Šipčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.