Popularni pevač POSTAO OTAC i svima ponosno POKAZAO sina! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popularni pevač POSTAO OTAC i svima ponosno POKAZAO sina! (FOTO)

Ne krije uzbuđenje.

Pevač Gustavo Lima podelio je sa fanovima na društvenim mrežama prve fotografije svog sina. Supruga portugalskog pevača Andresa Suit porodila se u sredu i rodila dečaka koji je bio težak 3,5 kilograma i dugačak 51 centimetar. Njihovoj sreći nema kraja.

A post shared by Mirlaine Soares (@soares_mirlaine) on Jun 29, 2017 at 11:35am PDT

Ponosni roditelji dečaku su dali ime Gabrijel, a pevač nije mogao da sakrije uzbuđenje zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prinove.

A post shared by Imostrei (@imostrei) on Jun 29, 2017 at 12:26pm PDT

- Kad su mojoj supruzi počele kontrakcije, počeo sam da plačem. I tokom porođaja sam bio jako nervozan, ali kada se rodio plakao sam i vrištao od sreće - rekao je Lima.

Gustavo Lima i Andresa u braku su od 2015. godine i ovo je njihovo prvo dete. Ovog portugaskog pevača domaća publika upoznala je kad je izdao veliki hit "Balada", koji je otpevao sa jednim od najboljih fudbalera današnjice, Brazilcem Nejmarom iz Barselone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.