Popularna pevačica bez šminke: Mnogima se dopao njen prirodan izgled FOTO

Izvor: B92, 23.Okt.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popularna pevačica bez šminke: Mnogima se dopao njen prirodan izgled FOTO

Ona je sada jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu.

Poznata slovenačka pevačica Senida za veoma kratko vreme stekla je veliku popularnost među publikom širom Balkana, prvenstveno drugačijom muzikom, ali i originalnom pojavom i izgledom.

Senidu najviše sluša mlađa generacija, a pevačicu na Instagramu prati 365.000 ljudi.

Publika Senidu često može da vidi u drugačijim izdanjima na sceni, izdanjima prilagođenim nastupima, koji podrazumevaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << scensku garderobu i šminku. Međutim, pevačica je rešila da svoje pratioce na Instagramu iznenadi fotografijom bez šminke.

Senida je fotografijom sa odmora, na kojoj je bez šminke, oduševila svoje pratioce. Ispod fotografije je napisala: "Na odmoru".

Mnogima se dopao prirodan izgled pevačice, njene pege na licu, a neki su primetili i da Senida ima mišiće, i tako se našalili na račun jedne od njenih najpopularnijih pesama.

"Bogami imaš mišiće", "Neko lepši", "Mala", "Prelepa", neki su od komentara njenih pratilaca.

Senida je nedavno objavila i fotografiju sa majicom podignutom na grudima, a preko grudi je stajao natpis "cenzurisano".

Fotografija je za kratko vreme dobila preko 116.000 lajkova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.