Pop pevačica poručila ženama: Razmišljajte kao muškarci i ne brinite previše

Izvor: B92, 28.Okt.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pop pevačica poručila ženama: "Razmišljajte kao muškarci i ne brinite previše"

Pop pevačica Šer je u intervjuu za "Mari Kler" (Marie Claire) otkrila svoja životna iskustva i lekcije koje je naučila, kao i loše odluke koje je donosila u životu.

Na mesto na kojem se danas nalazi doveli su je sreća, talenat, ali i sposobnost da se menja, a najbolji poslovni savet dobila je od same sebe, a on glasi: "Nastavi da ideš uvek napred".

Kao lošu odluku koju je donela u životu navela je primer odbijanja uloge u kultnom filmu "Telma i Luiz" jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bila "prebolesna" kada su joj to ponudili.

Smatra da je njen posao blagoslov jer je zahvaljujući njemu mogla mnogo da putuje i da posećuje razna mesta i upoznaje divne ljude, ali za šou-biznis kaže da je "pravo ratno polje", prenosi Indeks.

Na pitanje šta bi svaka žena trebalo da uradi u toku života, Šer je dala jedan odličan savet.

"Razmišljajte kao muškarci i ne brinite se previše. Muškarci na razbijaju glavu stvarima koje muče žene. Žene se ponašaju kao gnezdo i pokušavaju da podnesu sve odjednom", poručila je pevačica.

Uputila je i savet ženama slomljenog srca kojima je poručila da ga "zalepe superlepkom jer ima još 'puno riba u moru'".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.