Pogodite i osvojite: Ko se nalazi na naslovnici našeg avgustovskog broja?

Izvor: Lepota i zdravlje, 18.Jul.2016, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogodite i osvojite: Ko se nalazi na naslovnici našeg avgustovskog broja?

Svakog meseca, pred izlazak novog broja magazina “Lepota i zdravlje”, pružamo vam priliku da pogodite ko se nalazi na našoj naslovnici i osvojite vredne poklone. Ovog puta, dve najbrže čitateljke osvojiće po jedan preparat za negu brenda NIVEA! U nastavku pročitajte neke zanimljive informacije iz biografije naše avgustovske zvezde sa naslovnice, koji će vam pomoći da lakše odgonetnete o kome se radi. 24. jula napuniće 47 godina Majka je blizanaca, sina i kćerke Proslavila se kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << igračica u spotu Dženet Džekson U poslednjem spotu pleše u čizmama koje je dizajnirala Rijana Kada pogodite ko je tajanstvena ličnost, odgovor napišite u mejlu sa naslovom “Pogodite i osvojite” i pošaljite nam ga na www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com. Pored odgovora, u mejlu napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu stanovanja i broj telefona). Akcija traje do 19. jula u 12h, a poklon će dobiti prve dve čitateljke koja tačno odgovore na pitanje!   NIVEA Baby Mild Shampoo Nežno čisti vlasište i kosu bebe i daje joj poseban svilenkasti sjaj. Naročito je pogodan za veoma osetljive oči. Njegova naročito nežna formulacija sa proteinima zasnovanim na prirodnoj svili i vitaminom B3 je blaga poput čiste vode. Ne sadrži sapun i pouzdano štiti oči od suza.   NIVEA Creme Smooth tečni sapun Negujući tečni sapun za ruke obogaćen ši buterom štiti i neguje kožu ruku tokom pranja.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izabrane dobitnice nagradne igre “Pogodite i osvojite”!

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Jul.2016, 12:00

Pitali smo vas ko se nalazi na naslovnici avgustovskog broja magazina “Lepota i zdravlje”, koji će se u prodaji naći od srede, 20. jula… Čitateljke koje su prve pogodile da se na naslovnici nalazi Dženifer Lopez su Slavica Milovanović i Tanja Tordaji. Čestitamo! Njima sleduje po jedan...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.