Pogodite i osvojite: Ko je naslovnici našeg majskog broja?

Izvor: Lepota i zdravlje, 18.Apr.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogodite i osvojite: Ko je naslovnici našeg majskog broja?

Kao i svakog meseca pred izlazak novog broja “Lepote i zdravlja”, pružamo vam šansu da pogodite ko će se naći na naslovnoj strani magazina, a ujedno vas i nagrađujemo!  Kako bismo vam makar malo olakšali zadatak, otkrivamo vam nekoliko činjenica o našoj majskoj cover girl, pomoću kojih vam neće biti toliko teško da pogodite o kome se radi. ■ Ove godine napunila je 30 godina ■ Važi za jednu od najvećih modnih ikona današnjice ■ Zaštitno je lice brojnih modnih brendova ■ Udata >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << je za manekena nemačkog porekla ■ Popularnost je stekla u jednoj rijaliti emisiji Kada pogodite ko je tajanstvena ličnost, odgovor napišite u mejlu sa naslovom “Pogodite i osvojite” i pošaljite nam ga na www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com. Pored odgovora, u mejlu napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu stanovanja i broj telefona). Akcija traje do 19. aprila u 12h, a poklon će dobiti prva čitateljka koja tačno odgovori na pitanje! Jedna čitateljka koja nam prva pošalje tačan odgovor na pitanje ko se na nalazi na naslovnoj strani od Eucerina® će dobiti hidratantnu kremu DermoPURIFYER. Ukoliko vaša koža spade u tip masnih, dnevnu negu i hidrataciju pružiće vam Eucerin®DermoPURIFYER hidratantna krema, koja matira kožu i vidljivo poboljšava njen opšti izgled za četiri nedelje. Ova krema ne zatvara pore, ne sadrži uljane komponente i pafeme, pa je i odlična podloga za šminku. Pored toga, idealna je za smanjivanje zapaljenskih procesa, ublažavaje crvenila i smanjenje sebuma na koži, a daje tenu mat izgled.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Izabrana dobitnica nagradne igre “Pogodite i osvojite”!

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Apr.2016, 12:01

Pitali smo vas ko se nalazi na naslovnici majskog broja magazina “Lepota i zdravlje”, koji će se u prodaji naći od srede, 20. aprila… Čitateljka koja je prva pogodila da se na naslovnici nalazi Olivija Palermo je Ana Đokić. Čestitamo! Ani sleduje nagrada koju dodelju brend Eucerin, a u...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.