Planirate da se tetovirate? Evo koji deo tela je najosetljiviji na bockanje, a koji će vas najmanje boleti

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2020, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planirate da se tetovirate? Evo koji deo tela je najosetljiviji na "bockanje", a koji će vas najmanje boleti

Da li ste znali?

Najosetljivija su rebra, stopala, deo kože oko ključne kosti, lobanja, laktovi i kolena!

Ukoliko se do sada niste tetovirali, ali ne možete da odolite tom trendu i uskoro nameravate da posetite tatu majstora, trebalo bi da znate koji deo tela je najosetljiviji na "bockanje", a koji će vas najmanje boleti.

Sigurno će biti bolno ako uradite tetovažu tamo gde nemate mnogo sala, odnosno na rebrima, stopalima, ključnoj kosti, lobanji, kolenima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i laktovima.

Manje bolno i neprijatno biće ukoliko istetovirate onaj deo tela koji ima više mišića i masti. To su stomak, nadlaktica, grudi, butine i listovi. Ako vam je prag tolerancije na bol nizak, onda uradite tetovažu na nekom drugom mestu u dogovoru sa tatu majstorom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.