Pevačica zaštitno lice čuvenog modnog brenda: Blistala u modelima za 2020. FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 13.Jan.2020, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica zaštitno lice čuvenog modnog brenda: Blistala u modelima za 2020. FOTO/VIDEO

Pevačica i glumica Dženifer Lopez postala je zaštitno lice modnog brenda Versaće.

Dugogodišnja saradnja latino dive i jednog od najpoznatijih modnih brendova nastavljena je i u ovoj godini odlukom modne kuće Versaće da upravo Džej Lo bude njihovo zaštitno lice za kampanju proleće/leto 2020. godine.

Lepa Dženifer pohvalila se ovim uspehom na Instagramu i to pozirajući u nekim od modela iz nove kolekcije, među kojima se našao i model sa čuvenim dezenom zelenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lišća, koji je Dženifer nosila na legendarnoj haljini na dodeli Gremi nagrada 2000. godine.

Pevačica je prošle godine prošetala novu verziju ove kreacije na reviji Versaćea u Milanu.

Inače, Džej Lo je ovu haljinu nosila i na svojim nastupima, ali i u spotovima.

Osim Dženifer, u kampanji za 2020. godinu naći će se i manekenka Kendal Džener koju smo već imali prilike da vidimo na revijama Versaćea, kao i u njihovim kampanjama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.