Pet komada odeće koje muškarci smatraju “čudnim”

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Feb.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet komada odeće koje muškarci smatraju “čudnim”

Muškarcima je mnogo štošta čudno – ženska moda, šminka, dijete… Žene u potpunosti. Nekada su u stanju samo da nas gledaju i čude se šta sve možemo da nosimo, a šta ne. Da bi vas malo zabavili, otkrili smo koji su to komadi odeće (i jedna vrsta obuće) muškarcima “čudni”. Pogledajte… A photo posted by ROSA Gold Chains (@rosa_chains) on Feb 20, 2016 at 2:18am PST 1. Boho široka haljinica Njima ovakva haljina izgleda kao mini šator koji je okačen o naša ramena. E pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << nemaju pojma uopšte, pa ovakve haljine su hit tokom cele godine! Opuštenog izgleda, možemo je nositi svuda, a udobnost koju pruža je neverovatna. Nema ništa da “curi” sa strane, struk se i ne vidi pa nije ni bitno koje smo građe i da li smo se ugojile ili ne. Mi je volimo, mislili oni bilo šta.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Pet komada odeće koje muškarci smatraju “čudnim”

Izvor: Svet, 23.Feb.2016

Muškarcima je mnogo štošta čudno – ženska moda, šminka, dijete… Žene u potpunosti. Nekada su u stanju samo da nas gledaju i čude se šta sve možemo da nosimo, a šta ne.. Da bi vas malo zabavili, otkrili smo koji su to komadi odeće (i jedna vrsta obuće) muškarcima “čudni”. Pogledajte…. . A...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.