Paris i Niki Hilton: Luksuzni provod u Dubaiju (VIDEO)

Izvor: Lepota i zdravlje, 14.Okt.2014, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paris i Niki Hilton: Luksuzni provod u Dubaiju (VIDEO)

Život sestara Paris i Niki Hilton ispunjen je glamuroznim trenucima koji uključuju skupocenu garderobu i luksuzna putovanja.

Protekle sedmice naslednice imperije Hilton posetile su Ujedinjene Arapske Emirate gde su se odlično zabavile. Niki je tom prilikom prvi put posetila Dubai, a njena starija sestra Paris učinila je sve da joj boravak u glavnom gradu Emirata ostane u najlepšem sećanju.

Devojke su se na Instagramu pohvalile da se sjajno provode, da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << smeštene u divnom hotelu, te da je hrana fenomenalna. Nakon šopinga i zabave na otvaranju jednog noćnog kluba gde je Paris nastupila kao DJ sestre su se uputile u tamošnji zoološki vrt.

Loading

Love the balcony to my room. So beautiful, private & relaxing. Plus love the spectacular view of Dubai! ❤️

View on Instagram

Izvor: Life Content

Foto: Instgram/parishilton

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.