PRINOVA NA PUTU! Midltonovi KRILI VEST o novoj bebi, a Kejtina majka prva podelila SREĆNE VESTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 17:18

PRINOVA NA PUTU! Midltonovi KRILI VEST o novoj bebi, a Kejtina majka prva podelila SREĆNE VESTI!

Radost!

Kerol Midlton, majka Kejt i Pipe Midlton, potvrdila je u potpunosti neplanirano tokom intervjua za "Good Housekeeping", da je njena mlađa ćerka ponovo u drugom stanju, prenosi "US Magazine". Razgovarajući na temu trenutne situacije, ona je istakla da se nada da će u narednom periodu provoditi više vremena sa porodicom nego što je to bio slučaj 2020 i  naravno, u društvu prinove.

- Nadam se da ću moći više vremena da provodim sa porodicom, nego prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine. Uključujući i naravno, novo unuče – rekla je Kerol, što je mnoge obradovalo.

Još u decembru, inače, "Page Six" je prenosio vesti o trudnoći sestre vojvotkinje od Kembridža, te kako će se ona i Džejms Metjuz ponovo ostvariti u ulozi roditelja.

– Pipa i Džejms su presrećni, ovo ih je "podiglo" posle ove teške godine – pisalo se tada, ali ponosna baka se još nije bila oglašavala.

Podsetimo, par je sudbonosno "da" jedno drugom izgovorio 2017. i trenutno imaju jednog sina, Artura, koji je prošlog oktobra napunio dve godine. Prvu trudnoću, Pipa je obelodanila u okviru kolumne o fitnesu za "Waitrose Weekend", ali drugu sama još nije potvrdila.

Predstavnici za medije koji zastupaju porodicu za sada se nisu oglašavali povodom novih vesti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.