
Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022, 08:58
PREBRANAC PO STARINSKOJ RECEPTURI: Napravite savršen PASULJ, jedan sastojak mu daje POSEBAN ŠMEK
Jeftin i zasitan recept koji će svi obožavati, a savršen je za dane posta!
Potrebno je
Priprema:
Pasulj oprati u nekoliko voda pa ga naliti malo da ogrezne.
Ostaviti da vri nekoliko minuta pa procediti. Ponovo oprati i procediti.
Luk iseći na tanje rezance pa propržiti. Dodati papriku , biber začin, mleveni biber.
Izvaditi 1/3 pasulja pa staviti na dno druge šerpe pa pola luka, zatim pasulj i ostatak luka između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << seckan beli luk i par lovorovih listova.
Ostaviti malo belog luka za kraj. Preliti vodom i kuvati 1-1.5 sat da pasulj omekša i ostane malo tečnosti. Dodati po želji soli i peršunovog lista. Služiti toplo.
Nastavak na SrbijaDanas.com...