Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023, 15:07

POZNATA GLUMICA SVE ZABRINULA POJAVOM! Ruke modre i pune podliva - sumnja se na bolest koja razara telo (FOTO)

Melani Grifit u javnosti se uvek pojavljuje sa rukavicama, a u retkim prilikama kada je paparaci uhvate bez rukavica, imamo priliku da vidimo modre ruke pune podliva

Melani Grifit nedavno je zabrinula javnost kada su je paparaci uslikali tokom vožnje gradom sa ogromnim ožiljkom na licu.

Dok su neke teorije da je to samo od još jednog zatezanja lica, drugi su zabrinuti da se Melani ponovo bori sa rakom kože.

Bilo kako bilo, glumica se povodom svega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije oglašavala, a poslednji put kada je pričala o bilo kakvim intervencijama bilo je 2018. godine kada je priznala da su joj na nosu otkrivene kancerogene ćelije, zbog čega je podvrgnuta hitnoj operaciji.

Inače, u veoma retkim prilikama možemo da vidimo Melani bez rukavica. Bilo da ide na džoging, u šetnju ili na kafu sa drugaricama, ona uvek nosi rukavice bez prstiju. Te rukavice pokrivaju samo njene šake, dok su joj prsti slobodni.

U retkim prilikama kada paparaci fotografišu njene ruke možemo videti da su joj ruke pune modrica i tamnih podliva.

Američki doktor Gabriel Mirkin je za Pressreader objasnio da je to tipična procedura koja sprečava srčani udar, a radi se sa osobama koje imaju problema sa trombozom:

"Ovo je uobičajena procedura koja se radi sa pacijentima kojima je tromb krenuo ili postoji mogućnost da krene ka plućima ili srcu..."

Inače, Melani iza sebe ima nekoliko decenija borbe sa drogom i alkoholom, a jednom prilikom je rekla:

"Znam sva pravila trezvenosti. Izbegavaj drogu. Jednostavno... Ali iz nekog razloga to je veoma teško za mene".

 Ironija je što to niko nije znao sem njenih najbližih, a upravo ju je i zavisnost koštala braka sa Banderasom. Zapravo, jednu zavisnost zamenila je drugom, te je u jednom trenutku počela da preteruje sa operacijama ne bi li "zamrznula mladost".

Glumica je proteklih godina često fotografisana kako šeta ili vežba u teretani, dok je nedavno viđena kako opet puši cigarete, koje su joj strogo zabranjene.

Nažalost, ona je cenu svoje zavisnosti skupo platila, te se to odrazilo i na njeno mentalno, ali i fizičko zdravlje. Melani je u prošlosti priznala da se borila sa depresijom, a u poslednje vreme sve je mršavija i mršavija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.