POZNATA BLOGERKA OTKRILA SVOJE TRIKOVE: Evo kako da LETI neguješ svoju kožu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATA BLOGERKA OTKRILA SVOJE TRIKOVE: Evo kako da LETI neguješ svoju kožu!

Lakše je nego što misliš.

Kamila Koeljo je jedna od uticajnijih blogerki, koja definitivno važi i za jednu od najlepših na svetu. Mnoge žene se ugledaju upravo na nju, kada je stil i nega u pitanju.

Međutim, njen savršen ten nije samo uticaj dobre genetike, nego i besprekorne rutine nege kože, koju baš nikada ne preskače.

Ipak, leti je poprilično teško održavati savršen izgled kože tokom dana, a ova majstorica mode i lepote za "Cosmopolitan" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otkrila svoje letnje bjuti tajne kojima duguje savršen izgled i bez fotošopa.

Nikada ne preskačite prajmer

Kamila ima mešovitu kožu, što znači da joj je t-zona masna, a obrazi normalni ili zimi nešto suvlji. Kako sebum ne bi probijao na površinu kože i uništavao šminku, Kamila nikada ne preskače nanošenje matirajućeg prajmera koji osigurava postojanost šminke i na visokim temperaturama.

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) on Jun 23, 2019 at 6:00pm PDT

Čuvajte i hidrirajte lice

- Ako odlučite da usvojite jedan trik od svih, neka to bude ovaj - naglašava Kamila. Naime, lepa blogerka tvrdi da je nanošenje SPF-a, nošenje šešira i sunčanih naočara ključno za održavanje dobrog izgleda kože lica i sprečavanje prevremenog starenja. Uz to, Kamila uz sebe uvek ima termalnu vodicu koju povremeno raspršuje po licu kako bi ga osvežila i hidrirala.

Nemojte koristiti istu šminku zimi i leti

Kamila se u letnjim danima na nekoliko meseci oprosti od teških tečnih pudera koje zameni BB kremom, a pudere, bronzere i rumenila u prahu zamenjuje tečnim, kako bi postigla što prirodniji izgled i da bi joj koža disala.

Ne preskačite čišćenje lica

Ma koliko god umorne bile, nikada nemojte preskakati temeljno čišćenje lica i skidanje šminke. Koža će vam biti zahvalna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.