POZA BLIZANAC DAJE ŽENI PUNU KONTORLU: Evo kako da ga dovedete do vrhunca bez mnogo truda, UŽIVAĆETE oboje

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2022, 19:30

POZA BLIZANAC DAJE ŽENI PUNU KONTORLU: Evo kako da ga dovedete do vrhunca bez mnogo truda, UŽIVAĆETE oboje

Iznenadite ga!

Ukoliko ste u potrazi za novom pozom koja će uneti promene i malo više strasti u vaš seksualni životu, predlažemo vam tri koje će vam sigurno pomoći u tome.

Uvijeni anđeo

Ova poza je definitivno jedna od najintimnijih u seksu. Njena osnova je položaj „kašike“, što znači da vam daje trenutni osećaj bliskosti sa partnerom. Nakon zauzimanja položaja kašike, devojka se mora malo sklupčati na boku, sa kolenima privučenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do grudi. Ovo omogućava muškarcu dubok i intenzivan pristup. S druge strane njegove ruke ostaju slobodne da je nežno miluju dok su im tela sve vreme isprepletena.

Lotosov cvet

Zadatak muškarca je da sedi i da noge drži prekrštenima, zauzimajući čuveni položaj Bude. S druge strane žena ima misiju da sedi na njegovim nogama, obavija svoje ruke oko muškarčevog vrata, dok ga butinama steže i privija uz sebe oko pojasa. Ova poza deluje malo ekstremno, ali je zapravo ispunjena nežnošću i senzualnošću. Ona omogućava paru da istraži svoje granice, kao i da razmenjuje nežne poljupce.

Poza blizanca

U ovom položaju muškarac i žena sede jedno naspram drugog. Za razliku od lotosovog cveta, muškarac sada ima zadatak da ispruži noge, dok se devojka smešta u njegovo krilo sa nogama savijenim u kolenima. On ima mogućnost da se podupire, stavljajući ruke iza sebe i oslanjajući se na njih, a ona može da učini isto ili da se pridržava za njegova ramena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.