PIRELLI KALENDAR ZA 2012

Izvor: GlamDama.com, 07.Dec.2011, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIRELLI KALENDAR ZA 2012

Pirelli kalendar za 2012, to godišnje priznanje nagim ženama, je stigao. Po tradiciji, za kalendar je slikao poznati fotograf: ove godine ta čast je pripala fotografu Mariu Sorrenti-ju.
Sorrenti je imao mukotrpan posao, da provede nedelju dana na Kostariki sa 12 žena: Kate Moss, Milom Jovovich, Larom Stone, Isabelom Fontanom, Natashom Poly, Saskia de Brauw, Joanom Smalls, Guinevere Van Seenus, Malgosia, Editom Vilkevicute, Margareth Made and Rinko Kikuchi.
Rezultat? >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << Divna – i sa stilom! – crno bela mešavina tropskih portreta. Na jednom, Kate Moss se naslanja, okupana suncem, na stenu; na drugom, Lara Stone se provokativno namestila na krevetu.
Da bi završio sve snimke, Sorrenti je ’provodio jutro sa jednom devojkom, a zatim veče sa drugom’, a zatim su svi večerali zajedno. Mnogo težak posao!
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
                                                                  
 
 

 
 
 
 
 
 
                                                                                 
 

 
 
 
 
 
 
 
                                                            
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
                                                                           
 
 

 
 
 
 
 
 
 
                                                                   
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nastavak na GlamDama.com...






Povezane vesti

Pirelli kalendar 2012.

Izvor: Domino Magazin, 07.Dec.2011

Skinule su se: Kate Moss, Lara Stone, Isabeli Fontana, Milla Jovovich..Ima nešto veličanstveno kod Pirelli kalendara. Možda je to činjenica da se za tu publikaciju najlepše žene sveta skidaju bez ikakvih problema...Uostalom, to je umetnost! Ovog puta slike potpisuje Mario Sorrenti a tu su kao od...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.