PAŽNJA: Ova fotografija vam može spasiti život!

Izvor: Savršena.com, 16.Jan.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAŽNJA: Ova fotografija vam može spasiti život!

Malo žena zna da rak dojke nije samo kvržica koju odjednom napipate prilikom samopregleda – ova opaka bolest dolazi u mnogo različitih oblika!
Fotografiju je dizajnirala Corrine Ellsworth Beaumont, osnivač humanitarne organizacije Worldwide Breast Cancer.
Limunovi na fotografiji simbolizuju ženske dojke, a na njima si vidljive različite promene koje ukazuju na oboljevanje od raka – od kvržica, iscetka, uvećanih i vidljivih vena do uvučenih bradavica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << Ukoliko ste propustili: 5 faktora koji povećavaju rizik od raka dojke Da vam ova fotografija zaista možete spasiti život, dokazuje i ispovest Amerikanke Erin Smith:
“Znala sam sve o samopregledima, ali da jednom prilikom nisam naišla na ovu fotografiju, ko zna gde bih bila sada”, napisala je Erin u opisu ove fotografije koju je podelila na svom Facebook profilu.
Njenu objavu je do sada podelilo više od 28.000 ljudi – podelite je i vi i pomozite u podizanju svesti o ovoj opakoj bolesti i njenim simptomima!
Izvor: Unilad

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.