PAUK POZA RAZBIJA MONOTONIJU: Probajte ovo večeras u spavaćoj sobi, ne može BLIŽE, a ni EROTIČNIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 21:07

PAUK POZA RAZBIJA MONOTONIJU: Probajte ovo večeras u spavaćoj sobi, ne može BLIŽE, a ni EROTIČNIJE

Izađite iz zone komfora!

Monotoniju u spavaćoj sobi možete prekinuti samo novim stvarima koje možete da uvrstite u svakodnevni seksualni život. Preporučujemo vam pauk pozu, koja će garantovano prijati i vama i partneru.

Pauk poza u seksu je idealna za one koji žele da oslobode svoje nestašne misli. Za ovaj seksi položaj potrebna vam je stolica na koju partner treba da sedne dok će žena biti u njegovom krilu okrenuta ka njemu.

Dok žena sedi u krilu partnera potrebno je da obmota ruke oko njegovih ramena i sve započne senzualnim i strastvenim poljupcima. Ovu pozu će sigurno obožavati sve žene jer je sva dominacija na njima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.