PAGANSKI RITUAL pored vodopada: Elena Karić IZVELA obred u čast BOGINJE, optužena je za PROMISKUITET

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 20:29

PAGANSKI RITUAL pored vodopada: Elena Karić IZVELA obred u čast BOGINJE, optužena je za PROMISKUITET

Oduvek je privlačila pažnju svojim stilom života.

Dizajnerka Elena Karaman oduvek je privlačila pažnju svojim stilom života, obredima i ritualima koje izvodi. Njena kuća prepuna je raznih religijskih simbola koji ne pripadaju jednoj religiji. Više puta je na Instagramu u svojim objavama predstavila razne rituale koje praktikuje.

Oni su više proizvod Nju ejdža koji predstavlja niz religijskih učenja koja potiču sa zapada, a veoma su eklektične, imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korene u starim duhovnim i verskim tradicijama.

A post shared by Eʅҽɳα Kαɾαɱαɳ (@elenakaraman.essenceofliving)

Ljudi koji dana žive prema vrednostima Nju ejdža kunu se u njega kao da je jedini izlaz iz ovozemaljskih problema i kapija za ulazak u zonu obilja i sreće, dok ga oni koji su iz njega izašli porede sa sektom koju treba izbegavati jer ne nudi nikakav spas, već upravo suprotno.

Dizajnerka je ovoga puta otputovala sudeći po prizoru koji smo imali priliku da vidimo na njenom Instagram storiju. Elena je izvodila obred sa kamenjem i kadionicom pored vodopada.

U opisu jednog od videa je ostavila opis.

- Večno prisustvo, Freja - a zapravo je reč o nordijskoj boginji ljubavi i lepote.

Freja, Mardel ili Sir je boginja ljubavi i lepote u nordijskoj mitologiji. Njin muž je Od–Svipdag, a ćerka Nos (Dragocenost) i Gersimi. Navodno je lila zlatne suze za odsutnim mužem, ali je često optuživana i za promiskuitet.

Praktikovala je seidr, određenu vrstu magije koju je naučila i Odina. Njenu kočiju vukle su dve mačke a sama se mogla pretvoriti u sokola. Posedovala je ogrlicu Brisingamen koju su joj napravila i poklonila četiri patuljka pod uslovom da provede noć sa svakim od njih.

Polovina ratnika palih u borbi pripada njoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.