Oženjeni muškarci otkrivaju: Ovako izgleda savršena ljubavnica

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 20:31

Oženjeni muškarci otkrivaju: Ovako izgleda savršena ljubavnica

Anketa u kojoj je učestvovalo skoro pola miliona oženjenih muškaraca otkrila je kakve ljubavnice muškarci najčešće traže.

Nažalost, prevara u braku nije retkost. U jednoj od američkih studija otkriveno je da neverstva ima kod preko 40 odsto bračnih parova. Ista studija pokazuje da je veća verovatnoća da će muškarci imati afere i da će verovatnije tražiti više fizičke intimnosti i pažnje.

Godinama je rađeno mnogo istraživanja u kojima su psiholozi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << psihoterapeuti, seksolozi i drugi stručnjaci želeli da otkriju zašto ljudi varaju i kakve ljubavnice biraju.

Jedno od veoma zanimljivih i sveobuhvatnih istraživanja sproveo je i sajt za upoznavanje SeekingArrangement. Otkrili su da su skoro dvojica od pet muškaraca na njihovoj strani bila oženjena. Sajt je analizirao podatke 468.000 oženjenih muškaraca i proučavao njihova pretraživanja i poruke. Otkrili su kakve ljubavnice muškarci najčešće traže.

Kakav je njen izgled?

Za mnoge muškarce, savršena ljubavnica ima sledeće karakteristike:

Na portalu su otkrili da su žene sa određenim karakteristikama ličnosti najpopularnije među oženjenim muškarcima. Kaže se da oženjeni muškarci više vole žene koje su otvorene, senzualne, i energične.

Važan je i bračni status i obrazovni status

Ironično, čak 98% oženjenih muškaraca preferira ljubavnice koje su slobodne. Čak 86 odsto muškaraca preferira ljubavnice koje imaju diplomu.

Istraživači zaključuju da muškarci žele mladu ženu koja je istovremeno dovoljno zrela da razume i pristane na koncept afere.

Da biste izbegli nevjerstvo u vezi, svakako je važno da vi i vaš partner izgradite čvrstu, sigurnu vezu u kojoj možete da komunicirate sa poštovanjem i da se međusobno razumete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.