Ovo ubija želju za seksom

Izvor: Radio 021, 30.Maj.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo ubija želju za seksom

Žene su otkrile koje su to nimalo seksi stvari koje muškarci rade, a koje im potpuno ubiju volju za seksom.

Prvi korak ka tome da joj raspališ strasti je zapravo da ne uradiš ove stvari koje će je potpuno odbiti.

Ne zapuštaj se

Često se govori o tome kako su muškarci vizuelna bića, ali i ženama je neophodno da osete fizičku privlačnost prema partneru. Nerealno je očekivati da se nečiji izgled vremenom neće nimalo promeniti, naročito posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << recimo deset godina braka/veze, ali oba partnera trebalo bi da učine barem minimalne napore u održavanju svog fizičkog izgleda. Neprijatan zadah, miris znoja, iscepana odeća… složićete se da ništa od ovoga nije seksi ni na muškarcima, ni na ženama.

Ne hvataj je za grudi, zadnjicu

Naročito kod parova koji žive zajedno, neki muškarci imaju naviku da često uhvate devojku/ženu za grudi ili zadnjicu u prolazu. "Suprug mi često kaže da muškarci vole kada ih žene spontano uhvate za ‘alatku’, ali žene ne osećaju isto", piše Lesli Doares za Yourtango. "Poželjno je da muškarci dodiruju žensku guzu ili grudi tokom seksa, ali zaista nas nećete 'oterati' u krevet ako to uradite kad god prođete pored nas".

Saznaj u čemu uživa

Kao što nisu svi muškarci isti, i žene pale različite stvari. Dakle, fokusiraj se na ono u čemu ona zaista uživa. To znači, tvoj rutinski pristup seksu "hajde da to obavimo" joj baš i neće raspaliti strasti, moraćeš malo više da se potrudiš.

Ne ljuti se kad nije raspoložena za seks

Ako pobesniš svaki put kada ti kaže da nije raspoložena za igrarije u krevetu, ne očekuj da skine sve sa sebe i pohrli pod čaršave. Ukoliko ste u situaciji da partnerka duže vreme odbija seks, onda bi trebalo da pokušate da rešite taj problem zajednički, u suprotnom - prihvati da ponekad stvarno nije raspoložena sa seks. Imaj na umu da ako kao par imate problema u vezi/braku, imaćete ih u krevetu. Najbolja stvar koju možeš da uradiš kako bi joj povećao seksualnu želju je da učiniš da se oseća voljenom.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.