Ovo ubija želju za seksom

Žene su otkrile koje su to nimalo seksi stvari koje muškarci rade, a koje im potpuno ubiju volju za seksom.
Žene su otkrile koje su to nimalo seksi stvari koje muškarci rade, a koje im potpuno ubiju volju za seksom.

Prvi korak ka tome da joj raspališ strasti je zapravo da ne uradiš ove stvari koje će je potpuno odbiti.

Ne zapuštaj se

Često se govori o tome kako su muškarci vizuelna bića, ali i ženama je neophodno da osete fizičku privlačnost prema partneru. Nerealno je očekivati da se nečiji izgled vremenom neće nimalo promeniti, naročito posle recimo deset godina braka/veze, ali oba partnera trebalo bi da učine barem minimalne napore u održavanju svog fizičkog izgleda. Neprijatan zadah, miris znoja, iscepana odeća… složićete se da ništa od ovoga nije seksi ni na muškarcima, ni na ženama.

Ne hvataj je za grudi, zadnjicu

Naročito kod parova koji žive zajedno, neki muškarci imaju naviku da često uhvate devojku/ženu za grudi ili zadnjicu u prolazu. "Suprug mi često kaže da muškarci vole kada ih žene spontano uhvate za ‘alatku’, ali žene ne osećaju isto", piše Lesli Doares za Yourtango. "Poželjno je da muškarci dodiruju žensku guzu ili grudi tokom seksa, ali zaista nas nećete 'oterati' u krevet ako to uradite kad god prođete pored nas".

Saznaj u čemu uživa

Kao što nisu svi muškarci isti, i žene pale različite stvari. Dakle, fokusiraj se na ono u čemu ona zaista uživa. To znači, tvoj rutinski pristup seksu "hajde da to obavimo" joj baš i neće raspaliti strasti, moraćeš malo više da se potrudiš.

Ne ljuti se kad nije raspoložena za seks

Ako pobesniš svaki put kada ti kaže da nije raspoložena za igrarije u krevetu, ne očekuj da skine sve sa sebe i pohrli pod čaršave. Ukoliko ste u situaciji da partnerka duže vreme odbija seks, onda bi trebalo da pokušate da rešite taj problem zajednički, u suprotnom - prihvati da ponekad stvarno nije raspoložena sa seks. Imaj na umu da ako kao par imate problema u vezi/braku, imaćete ih u krevetu. Najbolja stvar koju možeš da uradiš kako bi joj povećao seksualnu želju je da učiniš da se oseća voljenom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.