Ovo nije ista žena: Šminkom postiže upola mlađi izgled, a godine krije kao zmija noge VIDEO

Izvor: B92, 29.Nov.2022, 10:36

Ovo nije ista žena: Šminkom postiže upola mlađi izgled, a godine krije "kao zmija noge" VIDEO

Šminka može da promeni nečiji izgled, da u potpunosti izmeni lični opis osobe. Primer takvog načina korišćenja mejkap proizvoda pokazala je i jedna Amerikanka na TikToku, koja je otkrila način da sebe učini mlađom.

Kloi Fontejn nikad ne priča o svojim godinam i često šokira svoje pratioce fotografijama "pre i posle". Kako je objasnila, za ovu "malu" prevaru sve što vam treba su šminka i traka.

Traku koristi kako bi zategla svoje vidljive bore, koje, potom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skriva korektorom i jakom šminkom.

"Obično stavim traku iznad ušiju tako da mi povlači bore. Ljudi misle da je to prevara, ali šminka i traka zaista mogu da naprave razliku", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.