Ovo mu je TREĆA ŽENA! Pre Mine i Danijele, Ognjen Amidžić bio u braku sa ovom poznatom lepoticom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 12:27

Ovo mu je TREĆA ŽENA! Pre Mine i Danijele, Ognjen Amidžić bio u braku sa ovom poznatom lepoticom

Danas je dobio drugo dete iz trećeg braka sa Minom Numović.

Supruga Ognjena Amidžića, Mina jutros se porodila i na svet donela dečaka kojem će dati ime Perun. Voditelj je sada u braku sa Minom Naumović i to mu je treći brak po redu, a pre dve godine razveo se od manekenke Danijele Dimitrovske.

Објава коју дели Mina Naumovic Amidzic (@callmenaumi)

Podsetimo, Ognjen i Danijela upoznali su se 2009. godine na snimanju njegove emisije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Simpatije su se odmah rodile, a venčali su se 2012. godine. Imaju osmogodišnjeg sina Matiju.

Pre Danijele bio je u braku sa Milicom Marković. Milica i Ognjen su se upoznali na televiziji "Pink", gde je ona radila kao novinar informativne redakcije.

Milica i Ognjen venčali su se u junu 2006. godine, u manastiru Kaona kod Šapca, a svadbeno veselje je upriličeno nekoliko dana kasnije i u jednom beogradskom restoranu.

Kako danas izgleda Milica Marković, bivša Ognjenova supruga, pogledajte OVDE.

- Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo - govorila je ranije Milica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.