Ovo je bio najveći modni trend u 2016. godini: Da li ste ga nosile?

Izvor: B92, 07.Dec.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je bio najveći modni trend u 2016. godini: Da li ste ga nosile?

Do početka Nove gdine ostalo je samo nekoliko nedelja, a decembar je idealan za retrospektivu modnih trendova tokom 2016. godine.

Poznate dame su ove godine najviše nosila topove ili kratke majice sa spuštnenim ramenima pa je ovo i zvanično najveći modni trend 2016. godine.

Ovakve majice kombinovane su uz džins, ali i suknje, a šoping onlajn strana „Lyst“ otkriva podatke da su dame celo proleće pretraživale po sajtu upravo ovaj komad gaderobe.

Neke dame i dalje kombinuju majice sa spuštenim ramenima iako su došli hladni dani, a sigurni smo da će se ovakve majice nositi i sledće sezone.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovo je bio najveći modni trend u 2016. godini

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2016

Do početka Nove gdine ostalo je samo nekoliko nedjelja, a decembar je idealan za retrospektivu modnih trendova tokom 2016. godine...Poznate dame su ove godine najviše nosila topove ili kratke majice sa spuštnenim ramenima pa je ovo i zvanično najveći modni trend 2016. godine...Ovakve majice kombinovane...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.