Ovo je ŽENA sa kojom je De Niro DOBIO SEDMO DETE - Ne razdvajaju se na crvenom tepihu, glumi mu telohranitelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 11:37

Ovo je ŽENA sa kojom je De Niro DOBIO SEDMO DETE - Ne razdvajaju se na crvenom tepihu, glumi mu telohranitelja

Javnost je nedavno uzdrmala vest da je poznati glumac dobio novog člana porodice!

Robert De Niro tek je skoro otkrio da je njegova porodica brojnija za još jednog člana. Svi su sumnjali da je reč o Tifani Čen, producentkinji sa kojom je viđen još 2021. godine, a sada je to i potvrdio

Robert De Niro se oduvek držao dalje od očiju javnosti, uvek radije priča o poslovnim projektima i uspesima. Međutim, pre nekoliko nedelja otkrio je da je dobio sedmo dete, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoju partnerku je prvi put javno doveo na Kanski filmski festival.

Kao što su mnogi i pretpostavljali, De Niro je ljubav pronašao sa Tifani Čen od koje se nije razdvajao i na premijeri filma, a mnogi su komentarisali da se ponaša kao da mu je telohranitelj, previše zaštitnički.

79-godišnji glumac i njegova devojka prisustvovali su na zabavi u hotelu du Kap-Iden-Rok u Francuskoj u subotu predveče, a filmska producentkinja pratila je svaki njegov korak i mobilnim telefonom slikala trenutke za pamćenje.

Šuškanja o vezi započeta su još 2021. godine, a uprkos zajedničkim godišnjim odmorima, ni De Niro ni Čen nisu javno komentarisali svoj odnos. Par je nedavno dobio i dete. Pridošlica ih je svakako zbližila pa su se sada i držali za ruke dok su koračali crvenim tepihom.

Godinama se spekulisalo da je Tifani u vezi sa De Nirom, ali hemija među njima je bila više poslovna nego ljubavna, ali od kako je došlo dete - obožavaoci slavnog glumca su još više zbunjeni zbog prirode njegovog odnosa sa ovom mlađom ženom.

Glumac je trenutno u Kanu na premijeri svog najnovijeg filma "Killers of the Flower Moon" na kojem je sarađivao sa Leonardom Di Kaprijem i Martinom Skorseseom, ali i ovogodišnjim dobitnikom Oskara, Brendanom Frejserom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.