Ovo je PSIHOTIČNO! Sara je LAŽIRALA VENČANJE do najsitnijeg detalja, a razlog je bizaran!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 20:26

"Ovo je PSIHOTIČNO!" Sara je LAŽIRALA VENČANJE do najsitnijeg detalja, a razlog je bizaran!

Video njene udaje pregledan je više od 100.000 puta

Verovatno smo svi nekada uradili čudne ili lude stvari kada je reč o raskidu ljubavnih veza. Dok za većinu to znači slanje poruka bivšim partnerima i opijanje, jedna žena je otišla korak dalje i došla na bizarnu ideju, a sve u cilju osvete.

Sara Vilard je osećala da je najbolji način da prevaziđe raskid emotivne veze i uzvrati svom bivšem tako što će se udati za nekog drugog. Osim što nije imala verenika, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je morala da lažira celu stvar, piše "Miror".

Na svom TikTok profilu, Sara je podelila kako je kupila skupocenu venčanicu, zakazala fotografisanje kod profesionalca, samo kako bi ubedila bivšeg da ga je prebolela i kako je spremna da nastavi dalje.

A post shared by Sarah ✨ (@stayfitwsarah)

"Sećam se kako sam se lažno udala i slikala kako bi se osvetila bivšem", napisala je ona u videu i pokazala fotografije sa "venčanja" na kojima se vidi kako pozira sa novim mužem i deverušom.

Yup I’m crazy

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

Video, koji je pregledan više od 100.000 puta, preplavili su komentari korisnika TikToka posvećeni Sarinoj ludosti.

A post shared by Sarah ✨ (@stayfitwsarah)

- Ovaj nivo posvećenosti ili je potpuno psihotičan ili apsolutno genijalan - napisao je jedan korisnik.

Drugi su želeli da saznaju da li je njen plan uspeo, odnosno da li joj se bivši partner javio nakon što je video fotografije koje je objavila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.