Ovo je NAJBEZBEDNIJI NAČIN za brijanje INTIMNE REGIJE - 5 stvari koje MORAŠ da znaš!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 09:07

Ovo je NAJBEZBEDNIJI NAČIN za brijanje INTIMNE REGIJE - 5 stvari koje MORAŠ da znaš!

Za glatku i negovanu regiju...

Uklanjanje dlaka sa intimne regije je postala svakodnevica za mnoge devojke. Ukoliko niste sklone odlasku na depilaciju voskom ili trajnom uklanjanju dlaka, preostaje vam dobra stara metoda brijačem.

Međutim, postoji nekoliko stvari koje treba da znate kada je brijanje intimne regije u pitanju:

1. Ukoliko su ti dlake malo duže, skrati ih makazicama jer će ti tako biti lakše kada dođe brijač na red.

2. Očisti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << područje blagim sapunom i toplom vodom da bi brijanje bilo glatkije. Nemoj da se briješ na suvo, jer to povećava mogućnost iritacije.

3. Nanesi kremu za brijanje, najbolje bi bilo da koristiš proizvod koji je namenjen specijalno za to. Na taj način ćeš zaštititi kožu od iritacije izazvane brijačem.

4. Pažnjivo brij područje. Najbolje bi bilo da imaš brijač samo za njega, ali ako imaš samo jedan, onda prvo počni od intimne regije, pre nego što pređeš na druge delove tela. Nemoj da briješ isti deo previše puta i potrudi se da briješ u smeru suprotnom od rasta dlake, kako bi izbegla urastanje.

5. Hidratacija

Hidriraj područe nekim laganijim losionom, kao prevenciju od nastanka bubuljica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.