Ove navike negativno utiču na zdravlje vaše vagine

Izvor: Lepota i zdravlje, 04.Mar.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove navike negativno utiču na zdravlje vaše vagine

Postoje neke stvari koje žene redovno rade, ali koje ne prijaju njihovom intimnom organu.  Foto: Guliver/Thinkstock Zdravlje najosetljivijeg ženskog dela tela, vagine, veoma je važno. Problemi koji loše utiču na vaginu su brojni i mogu da uzrokuju razne poremećaje. Postoje neke svakodnevne stvari i navike koje mogu ugrožavati zdravlje, a da toga uopšte nismo svesni. Pročitajte i… 7 grešaka zbog kojih imate bolnu menstruaciju Vaginalno zdravlje je važan deo celokupnog ženskog zdravlja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Problemi s vaginom mogu negativno da utiču na plodnost, želju za seksom i postizanje orgazma. Ukoliko primećujete neke čudne simptome, te da se vaša vagina “oseća drugačije” obratite se svom ginekologu kako biste što pre rešili problem. Na sledećim stranama pogledajte koje to ženske navike loše utiču na zdravlje vaše vagine. 

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ove navike negativno utiču na zdravlje vaše vagine

Izvor: Scandal.rs, 04.Mar.2016

Zdravlje najosetljivijeg ženskog dela tela, vagine, veoma je važno. Problemi koji loše utiču na vaginu su brojni i mogu da uzrokuju razne poremećaje. Postoje neke svakodnevne stvari i navike koje mogu ugrožavati zdravlje, a da toga uopšte nismo svesni...Pročitajte i… 7 grešaka zbog kojih...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.