Ove ČARAPE u režiji Tine Ivanović IZGLEDAJU PREDOBRO! Evo kako da ih KOBINUJEŠ sa SANDALAMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 21:47

Ove ČARAPE u režiji Tine Ivanović IZGLEDAJU PREDOBRO! Evo kako da ih KOBINUJEŠ sa SANDALAMA!

Odlično izgleda!

Pevačica Tina Ivanović, kao i svi vreme provodi u izolaciji, a sudeći po fotografijama i porukama koje deli na društvenoj mreži Instagram, ovo vreme nije joj teško palo i koristi ga maksimalno kako bi se odmorila. Pevačica se očigledno potrudila da mirno prihvati postojeću situaciju i da tako sačeka lepše dane.

A post shared by Tina Ivanović (@tina_ivanovic_official)

Uprkos tome što su izlasci smanjeni na minimum to očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije uticalo na to da pevačica zapostavi svoj fizički izgled, o kojem je oduvek vodila računa, a Tina na najsvežijoj fotografiji izgleda fenomenalno.

Tina je pozirala u kratkoj crnoj haljini koja u potpunosti otkriva vitke noge, a mi smo zapazili vema zanimljiv aksesoar, reč je o kratkim najlon crnim čarapama koje je kombinovala sa sandalama, što izgleda veoma zanimljivo.

- Naleti to neko vreme kad je samoća ugodnija od društva,a tišina mudrija od reči - napisala je pevačica u komentaru fotografije.

A post shared by Tina Ivanović (@tina_ivanovic_official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.