Ovako se PRAVILNO PERU DRVENE DASKE ZA SEČENJE: Prvo pospete SO, a onda OVA namirnica pravi magiju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 14:32

Ovako se PRAVILNO PERU DRVENE DASKE ZA SEČENJE: Prvo pospete SO, a onda OVA namirnica pravi magiju! (VIDEO)

Ko bi rekao da je tako lako...

Sigurno ste već čuli da nije preporučljivo prati drvene daske za sečenje, varjače i tome slično u mašini za pranje sudova. Međutim, kako da budete sigurni da ćete ručno sve oprati kako treba, a pritom da ne brinete da li vam se ostao neispran deterdžent.

Postoji prirodan način za pranje daski, za koji su potrebna samo dva sastojka.

Sve što treba da uradite jeste da pospete so po dasci, a potom uzmete jednu polovinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << limuna i istrljate je dobro njome. U toku trljanja, možete i iscediti malo limuna po njoj, s obzirom na to da će kiselina učiniti svoje i u kombinaciji sa solju, dobro skinuti svu prljavštinu.

Nakon trljanja, predmet isperite pod mlazom vode i to je to.

Evo kako to izgleda u praksi:

You'll only need these 2 ingredients to clean your chopping board 100% chemical-free!#LearnOnTikTok #diycleaning #naturalcleaning #chemicalfreeclean

♬ Lemonade - Internet Money & Gunna & Don Toliver

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.