Ovako izgleda SRPSKA VODITELJKA bez trunke ŠMINKE - Važi za negovanu damu, a sada je vidimo sa PODOČNJACIMA i umornim licem

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023, 14:36

Ovako izgleda SRPSKA VODITELJKA bez trunke ŠMINKE - Važi za negovanu damu, a sada je vidimo sa PODOČNJACIMA i umornim licem

Voditeljka emisije “Nikad nije kasno” vrlo je posvećena nezi kože lica i tela. Stalno se sa lekarima i hirurzima konsultuje oko novih neinvazivnih tretmana, a nije tajna da starenje ona sprečava masažama, ubrizgavanjem voćnih kiselina pa i botoksa.

Voditeljka emisije "Nikad nije kasno", Dragana Katić, važi za jednu od najnegovanijih u svojoj branši.

Ona je u Instagram objavi pokazala kako izgleda njeno lice bez šminke. Iako je osmehom želela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da prekrije nesavršenosti, podočnjaci i umoran izgled su se ipak primetili.

- Kažu da selfi više nije in, ali što ja moram da pratim trendove - napisala je voditeljka.

Објава коју дели Dragana Katić (@dragana_katic)

Ne vodim preterano računa o ishrani, ako sebe častim sa nečim što je kalorično, gledam da budem na nekom blažem režimu ishrane i nadomestim kalorije. Stvarno se negujem, imam 54 godine, ali ne mogu da imam običan kozmetički tretman i da samo kremicama uspem da zadržim mladolikost. Idem na te agresivnije tretmane kod svoje doktorke Marije. Za sada svoje lice održavam, a što se tiče nege, nega je potpuno standardna. Negujem duh svojim godinama, posao je taj koji je izazovan, moraš da budeš uvek fit - izjavila je ona jednom prilikom za „Blic“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.