Ovaj TRIK ZA PUNJENE PAPRIKE ućiniće ih DUPLO UKUSNIJIM - Evo u čemu je caka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 17:36

Ovaj TRIK ZA PUNJENE PAPRIKE ućiniće ih DUPLO UKUSNIJIM - Evo u čemu je caka!

Kako prenosi "Punkufer", mađarski kuvari savetuju i da sačuvate malo slanine za nadev i pomešate je sa smesom mesa i pirinča.

Punjene paprike, omiljeno tradicionalno jelo koje se priprema u gotovo svakom domu, jednostavno je skuvati, ali postoje neki trikovi i koraci kojih se treba držati kako bi ispale savršene.

Prva stvar koju možete "nadograditi" je umak od paradajza u kojem se kuvaju. Umesto da mu dodajete vodu, koristite temeljac ili višak bistre supe od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesa i povrća. Osim toga, narežite malo slanine na kockice, ispržite i dodajte u umak.

A post shared by Suzana Golubović (@pekaricasuzyca)

Ako ste ljubitelj ljute hrane, slobodno možete dodati i malo ljute papričice. Svi ovi dodaci daće posebnu aromu i paprike će biti još ukusnije. Još jedan super dodatak koji će dati malo drugačiji ukus je ulje ili namaz sa aromom belog luka  - dodajte jednu kašičicu u nadev.

A post shared by Masashi Hatsuda (@albert_masa_hatsuda)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.