Ova frizura pristaje baš svakoj ženi i već godinama je najveći hit FOTO

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 15:02

Ova frizura pristaje baš svakoj ženi i već godinama je najveći hit FOTO

Kada žena želi da nešto promeni na sebi, pravi izbor je uvek frizura. Ako niste sigurni šta bi bio pravi izbor, poslušajte savete stručnjaka koji tvrde da postoje dužina i oblik kose koji odgovaraju svakoj ženi.

Najbolji svetski stručnjaci tvrde da srednja dužina kose, odnosno ona do ramena ili ispod, pristaje svakom obliku lica, kao i teksturi kose. U frizure do ili preko ramena spadaju sve dužine kose koje se ne smatraju kratkim bobom, kao i frizure s jako dugom kosom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja dostiže dužinu ispod sredine leđa.

Srednja dužina kose najlakša je za održavanje i pruža mnogo prostora za eksperimentisanje, pa frizura može biti ravno ošišana ili stepenasta, sa šiškama ili bez, sve je do vas.

Ukoliko imate dugu kosu, ovo je najbolji način da osvežite svoju frizuru bez drastične promene, kao i bez sumnje da li ćete biti zadovoljni promenom.

Takođe, frizura do ili ispod ramena laka je za stilizovanje i održavanje. Ova svevremena frizura vizuelno će vaš lik učiniti mlađim.

Jedinstvena i laskava ova frizura idealna je i kada kosu želite da vežete u rep ili podignete u punđu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najbolje frizure za četvrtasto lice sa kojima ćete izgledati ženstvenije

Izvor: Lepota i zdravlje, 10.Mar.2024

Najbolje frizure za četvrtasto lice imaju slojeve koji omekšavaju oštru liniju vilice. Ako vam fali inspiracije, prikupili smo ideje za najlepše frizure.   Dodavanje dužih slojeva oko ključne kosti može pomoći da vaš oblik lica izgleda ovalnije. U svakom slučaju, ova vrsta frizure ima za...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.